Sunday, February 9, 2014

Snowy Sunday

Sam Smith - Safe with Me


DSC_0074
Ei, see häma ei ole sudu - see on lumi!
DSC_0076
Minu blogi, minu selfie :)
DSC_0080
Mõnusalt sisse pakitud oma puhvaika ja salli sisse, et lumes vastu pidada. Muidugi pidin ju välja minema, et lund oma silmaga näha. Uskumatu, milline lumeigatsus siin jõudis tekkida (jah, minul, kes ma suudan lumest rõõmu tunda nii umbes nädal peale selle maha sadamist ja ülejäänud kolm kuud palun, et see kiiresti ära sulaks).
DSC_0085
Paraku maapinnale jõudes sulasid kõik helbekesed ära... Aga vähemalt kinnastelt nägin lumehelbekesed ära :)
DSC_0090
 DSC_0097
Peale väljas külmetamist koju soojenema ja late lunch. Aaloe vera jogurt, sisse segatud minibanaan ja musta riisiga tehtud "Kaheksa aarde riisipuding" ehk 八宝饭 (babaofan ja see pole mõeldud niimoodi söömiseks, aga tundus olevat hea kombo... ja oli ka!). Üldse, must riis on mu uus armastus, selle tekstuur ja maitse on pisut teistsugused, kui valgel riisil, millega me oleme harjunud... Rohkem nagu sticky rice ja maitse on selline... pähkline? 
page
Shanghai kliima on ikka veider küll... Mäletan selgelt seda päeva, kui kraade oli 34 ja õues viibimine võrdus põrguga. Sellise kuumaga ei liigu mõte enam selgelt, kaanid liitrite kaupa vett ja loodad, et keset tänavat ei pane pilti taskusse. Fast forward 5 months ja käid ning lõdised 2 soojakraadiga, sest oled vahepealse kuumaga juba jõudnud ära harjuda (+ hiinlaste imelik komme igal pool aknaid pärani lahti hoida 24/7... ja siis õhukonditsioneer keerata +30 peale). Ja vaid nädal tagasi oli +24 soojakraadi...

2 comments

Unknown said...

Väga mõnus blogi on Sul! :)

www.kristiinhelisalu.blogspot.com

Kriss said...

Aitähhaitähh, sinulgi täitsa mahedate fotodega blogi :)

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.