Saturday, February 8, 2014

Spring Festival Week

Jakwob - Somebody New ft. Tiffani Juno
  

Vau, suutsin ühe nädala ilma internetiühenduseta oma toas üle elada (kuigi hakkasin nüüd üsna tihti ühika study room'i kasutama, kus on wifi ja +30 soojakraadi peale sätitud õhukonditsioneer... mis minusugusele külmavaresele igati sobib). 
See töönädal oli üsna meeldiv, sest metroos polnud tavapärast rahvamassi ees koperdamas. Hiinlastel oli kevadpühade puhul töölt vaba nädal ja absoluutselt kõik olid kuskile reisima läinud (nägin pilte rongijaamadest ja rongivagunite sisemusest... hullumaja). Ma sain vist esimest korda hommikuse tipptunni ajal istuma ja võisin absoluutselt üle terve tühja pingi laiutada. See oli eriline moment. Reedel said pühad läbi ja juba enne tööpäeva algust läks närv mustaks, kui mustmiljon inimest oma reisikohvritega üle varvaste sõitis ja viimseni täistuubitud metroovagunis 40 minutit vastu seina litsutuna seisin. Ohjahh, pean jälle rahvamassidega kohanema. 

Ühel nädalal oli meeldivalt soe ning läksime Lucia, Francesca ja Ben'iga jäätist sööma. Olime Luciaga kunagi kokku leppinud, et proovime kalakujuist jäätist... sest no kui jaburalt see lihtsalt kõlab? Tehke tutvust, see on bungeoppang, korea vaniljejäätis magusate azuki ubade täidisega (yum).
Ajee, täiesti tavaline hommik. 
No, but really, it's a jungle.
Okei, hängisin ühes nendes hiina dvd poekestes ja mis mu kätte jäi? "Püha Tõnu kiusamine" hiina piraatkoopia. 
Ilmselgelt märk sellest, et Veiko Õunpuu film on tegija ka Aasias.
Maagiline Yayoi Kusama installatsioon
Eile peale tööd läksin oma lemmikute itaallastega Hotel Meridien baari dringitama. Vaade 67ndalt korruselt oli hingemattev and hey! free flow champagne for the ladies! 


2 comments

Anna-Liisa said...

Hei. Kus see DVD pood on ? Kui seal Püha Tõnu Kiusamine on, siis ilmselt on see veidi suurem pood ? Ma mäletan, et Guangzhous oli DVD pood kus olid kõik maailma filmid olemas aga Shanghais ei ole sellist leidnud.

Kriss said...

See on tegelikult üsna pisike ja rändom pood, aga eks seal tuhnides võib igasuguse kulla (ja olgem ausad, täieliku jama) peale sattuda. Guugeldades leidsin, et neil on isegi poeke kaardil ära märgitud, aadressiks on Jiaozhou Rd. 162, Jing'an templi taga pisut jalutamist, puuviljapoekese kõrval. Viimati, kui mälu järgi üritasin leida, siis kõndisin mitu korda mööda, mõtlesin, et tüübid kolisid ära, aga lihtsalt kuidagi väga märkamatu oli sel korral...

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.