Saturday, June 28, 2014

One more week

Esmaspäevase närvilise postituse järjeks väike update: eksam oli easy-breezy tegelikult ja mul on hea meel, et selle ainega nüüd ühele poole sain. Oluliseks tujuparandajaks on ka teadmine, et nädala pärast alustan oma trippi armsa Eesti poole, hurrahurraa!
Selline tunne, et kuskil kaugel Euroopas on vahepeal nii palju toimunud, Facebook'i esileht uputab näiteks kõikide lõpupiltidest. Mul on kohutavalt kahju, et ma ei saanud isiklikult kohapeal kõiki armsaid kallistada ja õnne soovida ja diplomi kättejagamisel publiku hulgas "JEE" kisendada, aga no... sel ajal, kui mõned oma baka diplomeid kätte saavad, ei ole meie siin veel isegi oma semestriga ühele poole saanud. Säh sulle siis pikemat vaheaega talvel (alustasime semestriga märtsis). Juulis saavad kõik, kellele isiklikud õnnesoovid võlgu olen, need ka otseloomulikult kätte :)
Viimast nädalat Shanghais ei saa väga nautida ka, sest iga moment möödub õppides või procrastinate'ies ja samal ajal õppimise peale mõtlemisest. Vahel õpime kodus, vahel õpime hubases kohvikus, vahel koolis ka. Võeh.
//
As a follow up to the rather nervous post from Monday, here's an update : the exam was actually easy-breezy and I'm just so glad to be done with that subject. Also, the fact I will be going home to Estonia after 10 months is really lifting my mood here, horaayy!
So much has been happening in ye olde Europe, most recent thing being the graduation ceremonies of everyone (since that's all I see in my Facebook feed right now). I'm so sad I couldn't be there myself and congratulate my dearest ones in person or be that girl who is shouting loudly "YAAAY" in the audience when the diplomas are handed out, but well... while some people get to graduate, for others the semester ain't even over yet. So that's what you get for having a longer winter holiday (we started the semester in March). 
My last week in Shaghai will be spent studying or procrastinating while thinking about how I should be studying right now. Sometimes studying at home, sometimes at cozy cafes and well, sometimes at school also. Oh joy.

Studying time
Studying time
Studying time
Tired or yes?
DSC_1123
Studying time
DSC_1148
Mulle kohutavalt meeldib selle tänava nimi! Alles hiljuti hakkasin mõtlema, et mida see ka tähendada võiks ja kui sõnaraamatust nägin, et see on Ürümqi hiinapärane nimi, mõtlesin küll, et no kuidas ma ise selle peale ei tulnud... võttis kõigest peaaegu aastakese.
DSC_1151
Prantsuse kontsessioon, Wulumuqi tee, oh lemmikud-lemmikud
 

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.