Tuesday, December 30, 2014

Homebound again!


Ahei! Jõudsin laupäeval veidike Kopenhaagenis seigelda, muuseumis käia, Emmaga kokku trehvata lennujaamas ja sealt siis juba koos Tallinnasse lennata. Samal päeval söötis pere mind after jõululauas kenasti priskeks palliks ning seejärel läksin linna ühele kontserdile, et siis kell 2 öösel rampväsinuna koju jõuda ja kohe voodisse pugeda. Kodus on hea!
Botaanikaaias olen ka käinud, täna tegin lõpuks kõigi nende jõulusöömingute peale trenni ka ja üldse tuli lumesajuga meelde see, et pole poolteist aastat lund näinud, whaat!
Nüüd on kiiredkiired ajad, sest pole pikalt kooli jaoks midagi teinud peale sünopsise esitamist ja juba jälle ma istun mingi järjekordse paper'iga läpaka ees ja üritan keskenduda (hehe, kohvi- ja blogimispausid included of course!).




Smoothie bowl on ikka põhiline - siin on banaan, pirn, beebispinat, mustikad, vaarikad, kodujuust. Peal viigimarjad, kookoshelbed ja mandlid.

Sonderborgi päikseloojangud.

Hommikupoolik Kopenhaagenis!
Leidsin tükikese Shanghaid ka!


Kopenhaageni Nationalmuseet asub megailusas lossis, sissepääs on sinna tasuta ja näha võib seal kõike - viikingite kuldseid prosse ja etruskide savipotte ja Vana-Kreeka seinamosaiike jnejnejne! Ja minul oli ainult 45 min selle õige imetlemiseks!




Jooksuga lennujaama
Pühapäeval perega botaanikaaias subtroopikat taas läbi elamas





Täna hommikul MyFitnessis peale Nike Training Clubi rühmatrenni ennast kogumas ja vaadet imetlemas :3

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.