Tuesday, December 29, 2015

Totally airpocalyptic Xmas

 Late Xmas greetings to ya, babes & dudes!
24th of December was a lovely day with sunshine and the pollution level was gradually getting lower and lower. So I went to Sanlitun to get some Xmas shopping done - apparently that was a bad idea. As I got out of the metro, I saw armed special police, so I pretty much freaked out a bit, but it took me like a few hours to actually read the news that the U.S. Embassy had advised foreigners to keep out of Sanlitun. Ooopsie.
When my eyes reached possible ISIS threats I basically flipped my cup of coffee and figured it's time to head out. So much for Christmas cheer then!
//
Hilised jõulutervitused beibsidele ja duudsidele!
24. detsember oli mõnusalt päikseline ja madala õhusaastega, seega läksin Sanlituni jõulušopingule - mis ilmselgelt polnud just kõige parim mõte. Kohe, kui metroopeatusest väljusin, jäi silma relvastatud eripolitsei, nii et läksin kergelt närvi, et mis siin toimub. Aga no ilmselgelt jõudis paar tundi mööduda, enne kui lugesin U.S. saatkonna soovitust välismaalastele, et nood väldiks Sanlituni piirkonda. Ma ei osanud suurt midagi sellest arvata, aga kohe kui silmad jõudsid reani, kus oli kirjas "ISIS", oleksin äärepealt oma kohvi maha pillanud ja leidsin, et nüüd oleks aeg lahkuda. Nii palju siis jõulurahust! 



 As the pollution seemed to get lower, I expected a clear day on the 25th. Hehe, no. Pollution levels were maxing out, as usual and as I spent it with Tautvile (after all these years!) and her jolly bunch of English teachers, we joked that at least we got a white Christmas. Next time should be more specific, what kind of white Christmas tho.
//
Kuna saaste tundus alanevat, oli loogiline oodata, et 25ndal on imeilus klaar õhk. Hehe, ei. Õhusaaste tõusis tippu, nagu ikka, ja kui ma koos Tautvile (peale kõiki neid aastaid!) ja ta lõbusa inglise keele õpetajate pundiga jõuluõhtusöömingul olin, viskasime nalja, et noh, vähemalt on meil valged jõulud. Järgmisel korral peaks pisut konkreetsem olema, et milliseid valgeid jõule soovime tho.

 Post-xmas dinner dance off at Dada Bar to 80s-90s Canto-disco at a party by Ren Hang
Wicked fun!
//
Peale õhtusööki liikusime Dada Bari 80-90date Kanto-popi järgi jalga keerutama peole, mille korraldas Ren Hang
Meeletult fun!
 Toilet wisdom
 Sunday at Wangfujing - it was snowing and so serene
//
Pühapäev Wangfujingil - lumesajus oli see ostutänav üsna maagiline
I was in the Lama temple area that day as well and wanted to visit the temple after I was done with school work, but dammit, they didn't let visitors in anymore, so all I got was this entrance gate. Next time, buddhist monks, next time.
//
Samal päeval olin laama templi läheduses ja peale koolitööga ühele poole jõudmist tahtsin templit uudistama minna, aga paraku oli juba liiga hilja ja külastajaid enam sisse ei lastud. Niisiis pidin leppima selle pildiga sissepääsu väravast. Järgmine korrani, mungad.

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.