Monday, February 17, 2014

Qipu & Tianzifang with Jennie

Jennie on endiselt Shanghais ja palus mul pisut ringi näidata. Koostasin üsna vaevata vihmase ilma jaoks paraja marsruudi ning käisime Qipu turul kauplemas ning seejärel Tianzifangis tiirutamas. Seal varjusime vihma eest mu juba järele proovitud ja üsnagi hubases Origin'is. Istusime mõnusalt suure akna all, kus oli mõnus vaade Tianzifangi katustele ja vihmasajule, sõime head toitu ja muljetasime oma kogemustest Hiinas.
Ohh, ja ma liitusin päeva alguses ka Will's Fitness jõusaaliga. Kuna siin ei ole jõusaalides kindlaid hindu, siis peab isegi seal kauplema (ja ma ei oska kaubelda... liiga eestlane :D ). Proovisin tüüpi mõjutada sellega, et olen õpilane ja et ehk saab pisut odavamalt, aga teda väga ei huvitanud see ("Meie jõusaalis on kõik võrdsed, vahet pole kas õpilane või midagi muud.")... Peale seda, kui mitu korda seda omaarust head trumpi letti lõin ja see ikka ei toiminud, võtsin kasutusele viimase abinõu - "Paluuuun?" ja seda saatmas suured kurvad kutsikasilmad, mis läbistavad hingepõhja ja näevad kõiki su saladusi... Jaaa juba ta tõusis, et minna küsida manager'ilt, ehk saab midagi korraldada. Ja saingi pea 40% alghinnast alla! Hehe, nii et homsest saan kuu aega nautida jõuksi, ujula ja rühmatrennide mõnusid - jajaa, algab uus elu! Kuna mul on 2 nädalat veel vaheaega, siis ekspluateerin oma liikmesust täiega! Endalgi on huvitav näha, mis 9 kuud minimaalset trenni mu vastupidavuse ja füüsilise vormiga teinud on. Siinkohal mõtlen just rühti ja... no eks lihaseid ka, kuigi ilmselgelt on keha teistsugune. Tegin ju varem pea iga päev sporti ja nüüd teen vaid ülepäeviti treeningvideoid ja Nike Training Club'i äppi trenne. Jooksime on praeguste ebasoodsate ilmadega unarusse jäänud (ja praktika tõttu ka, ma ei jõudnud ajaliselt ei hommikul ega õhtul jooksma minna), sellega jätkab ehk soojemate ilmadega.
//
Jennie is still in Shanghai and she asked me to show around. I prepared this little tour for a rainy Monday and we went to Qipu market followed by a lunch in Tianzifang. We found the perfect hideaway from the rain in the beloved and cozy Origin. Our table was near these nice huge windows, so we had a good view on the narrow streets of Tianzifang and the rain as we enjoyed our wonderful food and shared our experiences in China so far.
Oh, and I finally joined Will's gym! I'm really bothered by the fact that even the gyms here don't have fixed prices and one has to bargain there (mostly because I'm bad at bargaining... too Estonian I guess hehe :D ). I thought I had this "I'm a student, maybe it's possible to lower the price a biiiit?" thing going on for me, but the guy didn't buy it ("Everyone at our gym is treated as equal, doesn't matter if a person is a student or anything else.")... After trying that one out for a couple of times without any success, I lost hope and moved on to my last resort - "Pleeeeeeease?" with huge sad puppy eyes, which pierce through your soul and see all your darkest secrets.... Aaaand he was already getting up, saying he'll go talk to his manager about some possible arrangement. Aaaand that's how I got 40% off from the initial price! Hehe, so from tomorrow I'm gonna enjoy the wonders of a gym, pool and fitness classes for a month - yes, a new life will start! Since I have 2 weeks off before school, you may as well expect me to exploit this opportunity to the maximum. I'm also damn curious to see what 9 months of minimum amount of working out have done to my endurance and physical shape. By this I mean the posture... and obviously muscles also, though it's obvious my body is different now. I used to do something sporty every day and now I'm just sometimes doing workout videos or workouts from my Nike Training Club app. And don't get me started about running, haven't done that for a long time because of the weather (also didn't have enough time during my internship).


Hanging out with Jennie
Hanging out with Jennie
Hanging out with Jennie
Hanging out with Jennie
Hanging out with Jennie
Hanging out with Jennie
Hanging out with Jennie
Porgandikook, mis maitses piparkoogiselt ja oli kaetud mõnusa kreemiga
//
A carrot cake, which had a nice gingerbread taste to it
Hanging out with Jennie
Majas valmistatud kookose ja kohvi jäätised 
//
Coconut and coffee ice cream made in the house
Hanging out with Jennie
Hanging out with Jennie
Hanging out with Jennie
Leidsin täna midagi praktilist Qipult - see on kaardihoidja, kuhu toppisin oma metrookaardi. Kuna ma kasutan seda üsna tihti, on seda tülikas rahakoti vahel hoida, aga niisama taskus on mul ka oht see plastikjubin ära kaotada, siis see on ideaalne lahendus. Plussiks nunnu kujundus, millest saab hea meene hiljem ja mida saan edasi kasutada Tallinnas sõidukaardi jaoks.
//
Something useful from Qipu today - a card holder for my metroticket. It's really not convenient to keep the card in the wallet, as I use it very often, but I'm afraid of losing it when I just place it in my pocket, so this is perfect. Not to mention the cute design, so it will serve as a little souvenir later, as it can hold my transportation card for Tallinn.

No comments

A Blog by Kriss. All rights reserved. © Maira Gall.